Fri fragt over 499 DKK, ved køb af foder se salgsbetingelser
Tilbage til webshop

Platinum Menu 375g

Kalkun og laks

30 kr

Platinum Menu er et foder med  83% frisk kød og lækre grøntsager, der er ikke tilsat vand under tilberedningen samt med en fugtighed på kun 70%, alle ingredienser er godkendt til mennesker og dermed er Platinum Menu et vidunderlig foder i allerbedste kvalitet - og det dufter dejligt, din hund vil være vild med det. Læs længere nede om indhold i de enkelte typer samt hvordan foderet tilberedes.

Vi lagerfører i varianterne: Okse+kylling, Iberico gris+kalkun, Fisk 100%, Hvalpe (Kylling), Kalkun+Laks

PLATINUM MENU FISK er et vådfoder af de bedste stykker af frisk ørred (49%), frisk tun (17%) og frisk sardin (17%)  nænsomt kogt i kødets egen kødsaft med ris, grøntsager. Olier og fedtstoffer. Ingen vand tilsat

PLATINUM MENU IBERICO + KALKUN indeholder kun ingredienser af høj kvalitet, der også er godkendt til menneskeføde. 42% frisk kalkunkød, 35% frisk iberisk svinekød og 6% frisk kyllingekød, kartoffel som højkvalitets ingrediens til kulhydratkomponenten samt grøntsager med naturlige antioxidanter, kun kogt i kødets egen kødsaft, ingen vand tilsat.

PLATINUM MENU OKSE + KYLLING 48% frisk kyllingekød og 35% frisk oksekødKartoffel som højkvalitets ingrediens til kulhydratkomponenten, grøntsager med naturlige antioxidanter.

PLATINUM MENU PUPPY er et Hvalpe foder som vådfoder til helt små hvalpe fra 3-4 ugers alderen til omkring 6-12 måneder - 84% fjerkrækød, helt friske stykker, grøntsager med naturlige antioxidanter, olier og fedtstoffer indeholdt i frisk kød for optimal fedtbalance. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 400 g.

Tilberedningen:

Ved hundefoder af høj kvalitet er det ikke kun ingredienserne der spiller en vigtig rolle, det kommer også an på fremstillingen og på den emballage der beskytter produktet og næringsstofferne bedst muligt!  

Fodret bliver bliver dampkogt i kødets egen saft på en yderst nænsom måde direkte i Tetra pakken. Takke være den specielle udformning af Tetra Pak og en kort kogetid bliver næringsstofferne og vitaminer bevaret. Den smalle emballage og den nænsomme måde at koge på har også en anden fordel Platinum Menu er i modsætning til hundefoder på dåse ikke overkogt i kanten af dåsen. Vores foder forbliver gennemgående saftigt og lækkert. Mange andre typer vådfoder kan indeholde op til 80% vand.