Fri fragt over 499 DKK, ved køb af foder se salgsbetingelser
Tilbage til webshop

Platinum Mini Lam & Ris 900g

110 kr

Platinum Hundefoder - En protein kilde

Semi-soft foder af særdeles høj kvalitet, kødfyldt og med masser af smag.

Brug det som primær foder eller brug det som godbidder eller til sportræningen. Mini er små og klar til brug både til mindre hunde eller der hvor træningen funker bedst med små bidder.

 Platinum Hundefoder opbevares bedst i posen med en stærk clips, for at holde foderet frisk og semi-soft.

Antal
1
Tilføj til kurv

Mindst 70 % frisk kød

GMO fri ris, majs, og/eller kartofler

Olie af god kvalitet for optimal fedt balance

udsøgte grønsager og frugter for naturlige antioxidanter

ingen gluten

ingen kunstige farvestoffer eller smagsstoffer

ingen dyreforsøg

Fremstilling af Platinum Hundefoder:

Stykker af frisk lammekød og ris m.m. er nænsomt kogt mørt i kødets egen saft, ingen vand tilsættes til processen. Derefter afkøles Platinum Adult Lam og ris til stue temperatur, vitaminer, mineraler og olier tilsættes, hvilket sikre at deres naturlige tilstand og næringsværdi indhold fastholdes. Herefter koldpresses fodret til foder piller og pakkes direkte i slut emballage. Når pillen er presset indeholder den stadig 18% fugt og da der ikke er tilsat vand under tilberedningen er der ren kødsaft der er tilbage i foder pillen, dette giver en naturlig smag og er derfor vi siger 100% god smag!

Til 1 kilo færdig Platinum Adult Lam og Ris hundefoder bruges 1,27 kilo frisk lammekød, og i det færdige Platinum hundefoder udgør det friske kød hele 70% af fodret.

Derfor tør vi sige, når du fodre med Platinum Hundefoder giver du kun din hund det bedste, dette sikre et sundt og langt hundeliv i fuld vigør og masser af glæde til gavn for både hund og ejer.