Fri fragt over 499 DKK, ved køb af foder se salgsbetingelser
Tilbage til webshop

Fenriz Activ Bungee Ring med fåreskind

169 kr
Varenummer: 1501 Fenriz

Fenriz Aktiv Bungee Ring m. Fåreskind lægger op til en interaktiv og stimulerende leg eller træning med din bedste ven. Med et solidt nylon håndtag, som er sidder fast i begge sider at pels-stykket er du sikret et godt greb.

Bungee Ringens facon gør det nemt for dig at gribe og kaste belønningslegetøjet gennem en træning.

Denne type træningslegetøj er særligt godt, til de hunde som har for vane at bide fat i håndtaget frem for bide-området. Pels-stykket er mere synligt for hunden, grundet Bungee Ringens buede design og derfor vil håndtaget ikke være lige så fristende at bide fat i.

Specifikationer ved Fenriz Aktiv Bungee Ring m. Fåreskind

  • Pels-stykket er 20-23 cm
  • Produceret i Polen
  • Ingen brug af giftstoffer
  • Fåreskindet kommer fra Muflonfår
  • Håndlavet legetøj

OBS tag gerne forbehold for en smule afvigelser i produktets størrelse. Fenriz Aktiv er håndlavet, så derfor kan det forekomme.


Antal
1
Tilføj til kurv

Bungee Ringen m. fåreskind er, som navnet antyder, fremstillet af fåreskind. Skindet er indsamlet på ansvarligt vis, fra polske muflonfår og ikke behandlet med skadelige produkter. For at opnå et lækkert og blødt resultet er det børstet grundet igennem for at undgå fedt og andre knuder. Håndtaget er lavet af stærkt og solidt nylonbånd og du er med Fenriz Aktiv Bungee ringe sikret et holdbart belønningslegetøj. Elastikstykket på det solide nylonbånd skåner din hunds nakke og din skulder, når der trækkes og ruskes i træningslegetøjet.

I produktionen at dette er der IKKE brugt farlige giftstoffer eller andre præparater, som kan være skadelige.