Fri fragt over 499 DKK, ved køb af foder se salgsbetingelser
Tilbage til webshop


Jeg har trænet og arbejdet med hunde på fritids-basis siden 2001, hvor jeg siden 2003 har fungeret som instruktør.

2003 Instruktør i DcH-regis

I 2014 tog jeg klikkertræner uddannelsen ved Canis, Silkeborg.

Instruktør uddannelsen i 2017 ved Canis, Norge.

I 2018 startede afdelingen i Klode Mølle.Jeg har erfaring med hunde i alle aldre og stor erfaring med træning indenfor konkurrence lydighed, fritsøg, eftersøgning, lidt erfaring med rally samt præcisions spor, nordisk og schweiss.

Min store passion ligge helt sikkert indenfor konkurrence træningen og DcHs konkurrence program er mit hjerteblod. Jeg dyrker det selv og nyder at gå i konkurrence, derudover er jeg uddannet dommer i dch-regis samt trænet sporlægger til konkurrencer.

  • Jeg har undervist som faglærer gennem 26 år og har derfor stor erfaring med undervisning og kan hjælpe dig og din hund videre.
  • Klikkertræningen er alfa og omega i min træningsverden og alle adfærd man skal lære hunden udspringer herfra.
  • Jeg tror på, fokus på grundfærdigheder, frivillig adfærde, god timing, styr på sine kriterier og baglænskædnings udfordringer og glæde.

Jeg glæder mig til at møde dig og din hund på kurser i Klode Mølle

Vil du vide mere om Canis, vores filosofi, læse artikler eller lære mere om klikkertræning, så klik på linket

https://canis.dk/ 

Foto: Maibritt Høj Clausen www.fotografmhc.dk 

Skolens egne hunde


Hazy er en Border terrier mix og min uddannelses-hund og da hun har en del terrier i blodet, har det lært mig en del om tålmodighed og belønnings strategi og kvalitet.

Hazy er A-hund i DcH-regis men da hun også bruges til jagt, har jeg lidt svært ved at kontrollerer hende i eftersøgningen, så vi har i 2019 slået os på Nordisk Spor og det er hun super god til. 


   

Kylie er en Australsk Koolie, en hyrdehund med fart og krudt og vi nyder, at træne spor, rundering og lydighed og træner i DcH's Konkurrenceprogram

2020: B-klassen, hvor det lykkes at deltage i en del konkurrencer på trods af corona og hev da også nogle pokaler hjem samt oprykning til A.

2021: A-klassen med flere podiepladser og kvalificerede os til DcH's DM som yngste A-hund. Oprykning til E-klassen.

2022: E-klassen.. vi glæder os til at prøve kræfter med de superdygtige konkurrenter i denne klasse


   

Nellie var familiens drivende jagthund, hun var en dejlig blanding mellem glat håret gravhund og border-terrier som for øvrigt er mor til Hazy.

2008 - 2023